Image fotografija

Imate odličen izdelek in bi ga radi predstavili v vsem njegovem sijaju? Pokažite svojim kupcem možnosti uporabe ter prednosti izdelka s pomočjo image fotografije. Vaše image fotografiranje v celoti organiziramo in po potrebi zagotovimo dodatno ekipo z asistentom, stilistom ali vizažistom.

 


Produktna fotografija

Ste v procesu prenavljanja spletne strani, brošure ali na pragu izdajanja letnega poročila pa nimate ustreznih fotografij? Pokličite, mi vam v najkrajšem možnem času zagotovimo najkakovostnejše fotografije.

 


 

 

 

 

 

RAZLIKA (NE)PROFESIONALNO POSNETA FOTOGRAFIJA

Le zakaj bi izdelek sploh dali poslikati profesionalnemu fotografu, če pa to lahko storite sami s telefonom ali prijateljevim fotoaparatom?!?Kot lahko opazite na primerjalni fotografiji, s telefonom posneta slika nima pravih svetlobnih vrednosti, barv, beline in kontrastov. Prave rezultate lahko dosežemo le v kontroliranih studijskih pogojih ter s pravilno in kvalitetno postprodukcijo. Le tako boste dobili ustrezno kvaliteto in tudi velikost in fotografije - jumbo plakati naenkrat ne bodo več ovira ...
korporativna fotografija si profesionalno posneta fotografija

Poslovni portreti

Portretiranje prilagodimo vašim željam ter vaši celostni podobi. Dobili boste unikatne ter prepoznavne portrete, ki jih boste z veseljem pokazali potencialnim strankam ali poslovnim partnerjem. Stopite korak pred konkurenco in si zagotovite profesionalen videz!

 


Arhitektura

Si želite brezčasnih fotografij svojih nepremičnin ali poslovnih porstorov? Ste na pravem mestu.

 

Na vrh